Software2018-01-25T11:53:20+00:00

eHRM oplossingen voor beter presteren

Van het plannen van uren, tot het registreren, fiatteren, controleren en rapporteren. Iedereen zijn eigen tools om prettig te werken.

Onze modulair opgebouwde en in eigen beheer ontwikkelde software sluit naadloos aan bij jouw activiteiten. Of je nu een administratiekantoor hebt en klanten meer inzicht wilt geven, een adviesbureau hebt en klanten verder wilt helpen of een horeca of cateringbedrijf hebt en wilt kunnen sturen op arbeidsproductiviteit. Wij zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt om de volle focus te houden op jouw business. Ons team van specialisten met kennis van je branche staat klaar om je te helpen met een vliegende start.

VRAAG EEN EXPERT

3 labels voor optimaal gebruik

Onze software bieden wij onder Public -, Private – of Partner label aan. Bepaal wat het beste bij jou past!

Onze software bieden wij onder Public -, Private – of Partner label aan. Bepaal wat het beste bij jou past!

Modules binnen de software

Wij bieden verschillende modules aan. Iedere module bestaat uit functionaliteiten die elkaar aanvullen en versterken. Door deze opbouw stel je dát pakket samen dat exact aansluit op jouw bedrijfsbehoefte. Met Staff Support heb je de regie over jouw onderneming zelf in handen.

De BASIS module geeft op eenvoudige wijze extra en beter inzicht in de bedrijfsvoering en de personeelsadministratie. Urenregistratie, het opmaken van de kassa, het doorvoeren van werknemer mutaties, het verkrijgen van inzichten in vakantie-, ATV – en overuren: alles gebeurt online. Dagelijks zicht op arbeidsproductiviteit, omzet, kosten, resultaat en uw personeelsadministratie!

De module DELEN biedt managers en werknemers een vergelijkbaar loket. Iedereen heeft met zijn persoonlijke inlog toegang tot de module. Wijzigingen in hun persoonlijke situatie kunnen doorgegeven worden, de eigen salarisstroken kunnen online bekeken worden. Verlof kan aangevraagd en goedgekeurd worden. Ook maakt deze module het ziekteverzuim inzichtelijk.

De module PLANNEN geeft inzicht in de bedrijfsprestaties van morgen. Roosters worden makkelijk opgesteld en omzet wordt geprognosticeerd. Medewerkers geven de beschikbaarheid aan en bekijken hun rooster. Op basis van de geplande omzet en de ingeroosterde werknemers toont deze module, wat de arbeidsproductiviteit van volgende week wordt.

Het tijdrovende en inefficiënte proces van handmatig uren registeren behoort met de module KLOKKEN tot het verleden. Medewerkers klokken met één druk op de knop eenvoudig in en uit. De module wijst vervolgens de gewerkte uren aan één of meerdere activiteiten toe. Managers kunnen vervolgens op de werkvloer of online de uren aanpassen en/of goedkeuren.

Het doen van de juiste inkopen is een proces wat veel administratieve aandacht en zorg vraagt. De module INKOPEN maakt de inkopen op eenvoudige wijze inzichtelijk. Als bijvoorbeeld pakbonnen binnen deze module verwerkt worden, krijg je op efficiënte wijze inzicht in je brutowinst marge. Met deze module beheer je ook al je leveranciers.

Wil je dagelijks inzicht in je vaste kosten? De module RESULTAAT maakt dat op eenvoudige wijze mogelijk! Je krijgt ook direct inzicht in je prestatie ten opzichte van je budget doordat je met een druk op de knop begrotingen en facturen invoert. Combineer je deze module met de module INKOPEN, dan zie je aan het eind van iedere werkdag wat die dag je heeft gebracht.

De module HRM-XPERT brengt je personeelsadministratie naar een hoger niveau. Stel je eigen signaleringen in: hierdoor worden onopgemerkte en ongewenste situaties vermeden. Grotere organisaties die met HRM-XPERT gaan werken om op eenvoudige wijze arbeidsovereenkomsten op te stellen, zullen een substantiële tijdsbesparing ervaren.

De module PLAN-XPERT laat je tijdens het roosteren met veel variabelen rekening houden. Je classificeert je medewerkers en koppelt er de juiste vaardigheden aan. Bij het roosteren zet je eenvoudig de juiste persoon op de juiste plaats! Met de optie om te roosteren op basis van evenementen heb je per opdracht en op totaal niveau inzicht in het rooster.

Neem contact met ons op

Koppelingen, integraties en partnerships

Wij geloven in een betere samenwerking door open en transparant te opereren. Dat betekent ook dat wij open staan voor alle soorten koppelingen en integraties die bijdragen aan een betere en prettigere werkomgeving voor de gebruikers van onze software. Heb je hier ideeën of suggesties over? Laat het ons weten!

Bekijk onze klanten