Loading...
TARQ2017-04-13T08:54:58+00:00

Project Description

Ultieme klantbeleving en grote gebruikerstevredenheid staat centraal

TARQ Information Technology

Vanuit datacenters in Zoetermeer en Amsterdam biedt TARQ managed desktop, backup en uitwijk diensten aan. Voor een vast bedrag per maand beschikken bedrijven over de Werkende Werkplek®, de desktop outsourcing van TARQ. Met het TARQ Backup en Uitwijk platform is bedrijfsdata buitenshuis veiliggesteld en bedrijfscontinuïteit gegarandeerd. TARQ is sinds 2005 IT Cloud leverancier, veel organisaties hebben hun IT ondergebracht in het TARQ datacenter.

Klantbeleving wordt bepaald door de ervaringen die de medewerkers van de klant hebben met TARQ in de meest brede zin van het woord. Zij hebben directe interactie met de diensten, producten, medewerkers en processen van TARQ. Elk bewust en onbewust contact kan leiden tot een positieve of negatieve klantbeleving. Daarom wil TARQ precies weten wat de verwachtingen van de klanten zijn ten aanzien van TARQ als merk en als organisatie. Het centraal stellen van de klant begint bij het werkelijk kennen van de personen achter de organisatie met wie TARQ zaken doet. TARQ wil weten wat hen drijft en wat hun verwachtingen zijn, zodat het bedrijf alles in het werk kan stellen om die verwachtingen te overtreffen.

NAAR DE TARQ WEBSITE

“Al ruim 7 jaar meer dan tevreden met Personeels Manager! Ik heb snel en gemakkelijk de juiste rapportages. Daarnaast is de link naar onze salaris-administratie heel prettig. Gemak en flexibiliteit!”

  • Suzanne Jansen

  • Personeelsfunctionaris