Loading...
De Jong Diepvries BV2017-04-14T12:39:44+00:00

Project Description

Groeiende afzetmarkten

De Jong Diepvries BV

De fundamenten van het huidige bedrijf De Jong Diepvries BV brengt ons terug naar 1952. Het was in dat jaar dat de heer W.B. de Jong een kaasgroothandel begon in Amsterdam. Een paar jaar later verhuisde het bedrijf naar Rotterdam en werd het assortiment uitgebreid met de alom bekende California soepen en Okay-ijs. Om de vriesruimte die voor het destijds sterk aan het zomerseizoen gebonden product ijs het hele jaar optimaal te benutten werden er al snel andere diepvriesproducten aan het assortiment toegevoegd. Hiervoor werd een nieuwe afzetmarkt aangeboord: bejaardenhuizen, ziekenhuizen en andere instellingen. Door de toenemende vraag van klanten werd het assortiment steeds uitgebreider. Dit resulteerde in een verhuizing naar een groter bedrijfspand in Bergschenhoek.

De afgelopen jaren stonden in het teken van verdergaande professionalisering. Er is fors geïnvesteerd in automatisering en optimalisering van de goederenstroom in het algemeen en het transport in het bijzonder. De Jong Diepvries BV is nu een zelfstandige groothandel in diepvries- en gekoelde producten. Vanuit het logistieke centrum in Bergschenhoek verzorgt De Jong Diepvries dagelijks leveringen van diepvriesproducten aan verschillende marktsegmenten in West Nederland. Zo levert men onder andere aan instellingen, scheepvaart en bedrijfsrestaurants. Ook worden oplossingen geboden voor kleinschalig wonen en particulieren.

NAAR DE WEBSITE VAN DE JONG DIEPVRIES BV

“PersoneelsManager helpt ons al jaren bij het digitaal beschikbaar hebben van onze personeelsplanning. Zo maken wij onze slogan, ‘Ervaar dat het anders kan’, waar”.

  • Stephan de Jong

  • Eigenaar/directeur