Loading...
Appèl Catering2017-04-11T15:01:56+00:00

Project Description

Klanten worden vrienden

Appèl Catering

Appèl realiseert op eigen wijze en met passie de beste foodbeleving in bedrijfsrestaurants. De Appèl medewerkers doen er alles aan om de wensen van hun klanten te verwezenlijken. Dit doet Appèl door het leveren van hoge kwaliteit eten en drinken, met een bewuste kijk op gezonde voeding, door het bedenken van vernieuwende concepten en altijd met zorg voor mens en milieu. Appèl laat zich inspireren door de wensen van hun klanten, door de laatste trends in de foodwereld, door food-specialisten en bijzondere initiatieven van lokale ondernemers.

Appèl wil op alle cateringlocaties waarde toevoegen op het gebied van goed eten en drinken. Zij willen gasten bewust maken van de keuzes die er zijn op het gebied van gezond eten. Niet door te beleren, maar door te informeren. Appèl inspireert hun gasten met vernieuwende concepten. Door middel van goede voeding, gastvrijheid en het creëren van een inspirerende omgeving, wil Appèl op al hun cateringlocaties bijdragen aan een positieve, gezonde bedrijfscultuur, waarin verloop en ziekteverzuim tot een minimum beperkt worden. Appèl ziet een toekomst met nóg meer gebruik van biologische producten en inzet van nóg meer lokale leveranciers. Door voortdurend vernieuwende concepten te realiseren in samenspraak met de klant, wil Appèl telkens weer hogere niveaus bereiken, waardoor zowel de verwachtingen van klanten als van medewerkers overtroffen worden.

NAAR APPÈL WEBSITE

“Voor Appèl is het belangrijk dat een aantal indicatoren realtime inzichtelijk zijn voor de gehele organisatie. CateringManager maakt dit op een fantastische manier mogelijk”.

  • Darren Scholte

  • Financieel directeur