Loading...
Hutten2017-04-13T08:45:22+00:00

Project Description

Echt van betekenis zijn

Hutten

Hutten voegt met gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken toe aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Voor opdrachtgevers, hun gasten en medewerkers, voor de samenleving.  Medewerkers heten bij Hutten samenwerkers. Want ze doen het samen. Geluk loopt daar als een rode draad doorheen, want gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit. Zo kunnen ze geluk overbrengen op andere mensen en hen een uniek moment of waardevolle belevenis bezorgen. Elke dag kan en mag Hutten zo onderscheidend en van betekenis zijn. Meer aandacht, daarmee maakt Hutten het verschil.

Hutten is bijna 90 jaar actief in de gastvrijheidsindustrie. Gastvrijheid gaat niet alleen om de lach of de vriendelijke woorden, maar om alles wat de gast ervaart en wat voor energie dit uitstraalt. Authenticiteit en integriteit zijn hierbij essentieel. De oprechte gastvrijheid van Hutten overtreft verwachtingen. Met hun producten en diensten wil Hutten werkelijk iets toevoegen. Hutten wil bijzondere momenten en momenten bijzonder maken. De verwachtingen van mensen overtreffen, altijd net dat beetje meer geven.

NAAR DE HUTTEN WEBSITE

“CateringManager helpt ons om beter te sturen op cijfers en stelt ons in staat om afwijkingen te managen. Het combineren van omzet, ureninzet en inkoop geeft ons meer grip op onze prestatie”.

  • Frank Veldhof

  • Operationeel Directeur