Welkom Tim!

Recentelijk werd het team van Staff Support uitgebreid met de komst van Tim Rieke.

Als 1e lijns supportmedewerker krijg je hem al eerste aan de telefoon als je vragen over onze software hebt of ergens niet uitkomt. De 25 jarige Tim zorgt er, met behulp van de andere collega’s van de afdeling, voor dat je snel weer verder kunt. Alhoewel hij nog steeds lerend is, heeft hij zich al veel van de software eigen gemaakt. Naar eigen zeggen haalt hij dan ook veel voldoening uit het helpen van klanten.

In zijn vrije tijd is Tim een fervent amateurfotograaf. Gewapend met een fraaie Sony A7II camera trekt hij graag de wijde wereld in om foto’s te maken van alles wat hij tegenkomt. Dergelijke reizen hebben hem onder meer naar Parijs, New York en Hong Kong gevoerd; wereldsteden waar van alles te schieten valt! Tim gebruikt bij zijn opnames veelvuldig een groothoek objectief om objecten en situaties zo goed en optimaal mogelijk te ‘vangen’.

In het weekend is Tim achter de stijlvolle cocktailbar van Millers in Den Haag te vinden. Met zijn collega’s worden maar liefst 60 verschillende cocktails gemaakt: variërend van classics, tropicals, mojito’s, caipirinha’s, sours en tot premium cocktails. Uiteraard shaken Tim en zijn collega’s ook eigen keuzes van gasten. Zelf vindt Tim de ‘Moscow Mule’ het lekkerst.

Uiteraard wensen wij Tim veel succes én plezier in zijn functie bij Staff Support!

By |2017-09-12T07:48:41+00:00May 16th, 2017|Nieuws|0 Comments