2016 is voor mij persoonlijk het jaar van grote ontwikkelingen.

 

Nadat ik begin van dit jaar mijn privéleven op zijn kop heb gezet, heb ik deze zomer geleerd om kritisch naar mijzelf te kijken. De aanleiding was de boosheid en de frustratie die ik ervoer. Het heeft tot een confrontatie tussen mijzelf en mijn ego geleid. Mijn blik op mijzelf, de ander en de wereld is erdoor veranderd. Sinds deze zomer ga ik met een andere attitude en andere prioriteiten door het leven. Deze ommezwaai heeft mij persoonlijk al heel veel gebracht. Ik heb rust in mijn hoofd, liefde in mijn hart en een duidelijk doel in mijn leven. Kennelijk is er in de kosmos hierdoor ook het een en ander veranderd; waar ik in het verleden hard moest werken om vooruit te komen, komt alles nu vanzelf op mijn pad. Ik ben gelukkig en voel mij bevoorrecht.

Nu is de tijd gekomen om het zakelijk ook anders te gaan doen; de stappen die ik ga zetten zijn vergelijkbaar met wat ik persoonlijk heb gedaan. Waar ik begin dit jaar nog boos en gefrustreerd was door de geëtaleerde graaicultuur, de onuitroeibare corruptie, de toenemende welvaartsverschillen, het feit dat mensen onnodig op de vlucht zijn, pijn lijden of zelfs sterven, het respectloze gedrag voor het milieu, etc. ervaar ik nu ook op dit vlak rust. Mijn boosheid is verdwenen, maar de motivatie om het zelf anders te gaan doen is enorm groot geworden.

 

De afgelopen weken zijn mijn plannen continue bijgesteld en verfijnd. Het traject is nog niet klaar, maar het gedachtegoed staat. We gaan binnen STAFF afscheid nemen van het bovenmatige. En we gaan dat teruggeven aan de maatschappij. Mijn gedachtegoed is door het hele team omarmt en daarmee is het gemeengoed geworden.

Het doel is om per 1-1-2017 met STAFF een nieuwe manier van ondernemen te introduceren. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan een betere wereld, en een inspiratie te zijn voor andere ondernemingen. Als jij dit leest en het gevoel hebt dat je ons wilt steunen, zoek dan contact met mij!

Wordt vervolgd!

By |2017-04-22T06:41:36+00:00January 5th, 2017|Nieuws|0 Comments